HTML

csúcsfej blogja

Érzések, történések, tapasztalatok, vágyak, kívánságok, jókedv és remélem kevesebb rosszkedv.

Friss topikok

  • csúcsfej: sztem kaptyátok be ti is!!! :-)))) (2010.02.07. 12:29) ihaj
  • csúcsfej: @csibebubu: az meg mi? inkább JRC-550 körül keresgélj! (2009.12.31. 08:53) Anno
  • csúcsfej: Mér, ki a tosznak szerinted? ;-))) (2009.12.14. 17:35) Boldog Születésnapot!
  • csúcsfej: @csibebubu: Marha! :-))) azt azért mégsem írhatom ide, azok a titkos álmok :-)))) (2009.12.01. 20:56) álmom

Linkblog

első

csúcsfej 2009.08.20. 11:17

sosem csináltam ilyet, de ezt is ki kell próbálnom :-).

Annyi hatás ért mostanában, hogy muszáj kezdenem velük valamit. Amiről szót kell, hogy ejtsek elsőként az a Sziget utolsó napjának utolsó nagy koncertje, bizonyos Faith No more vagy ahogy jobban ismerjük a reklámból, fátnómóre :-).

Első lemezemet még '93-ban vettem a pécsi vásárban Dankópista barátommal. Angel Dust a címe, azóta is folytonosan pörög valamely lejátszómban. Külföldre menet is biztosan sorra kerül mindig, szal eccerűen megunhatatlan a darab.

Namost, ha van olyan, hogy nap, hónap, év koncertje, akkor olyan is van, hogy egy élet koncertje. Nekem és annak a kb. 20ezer másik embernek aki csak ezért jött oda, ez AZ volt!! Olvastam utána pár kritikában, hogy a Sziget történetének legjobbja is volt, így talán nem is vagyok túlzó, hehe.

Aki kíváncsi rá, linkelek egy youtube-ot, nem lesz túl jó minőségű, de talán kicsit lehet kapisgálni, hogy ez a Mike Patton nevű fickó mit művelt aznap este. Konkrétan ebben a számban talált egy piros bugyogót a színpadon, amit a fejére húzott, majd beleült egy bikanyakú securitys nyakába és belovagolt a közönség közé - énekelni!!!

 

hatalmas arc

 

https://www.youtube.com/watch?v=DxqLEhvVvUs&feature=related

 

végül pár kép Norbi barátom gépéből-ről-nak-tól....:-)

kezdés:

 

 

 

 

klappe   :-) 

 

azzal a vigyorgó, sapkás Talmácsi hasonmással ott a alul, a népek nagy barátsága jegyében sikerült elbeszélgetnem. Bajorországból érkezett, München mellől, marha jól érzete magát. Természetesen egy pohár sör mindig volt a kezében (nemtom honnan szerezte):-)

 

Norbi koncentrál, az a csaj ott alul pedig úgy néz, mintha azt gondolná: Úristen, inkább ennek a srácnak kéne énekelnie :-))). áh nem mégsem, inkább azt gondolja, hogy jobb volna, ha nem próbálkozna ezzel, talán még Májkot is hallhatnánk :-)))

   

Danihaverral örülünk :-)

talán ez lehetett: ..and I'll wave to you, with the arms of the mountains  :-))

megfáradva :

Címkék: sziget első no mike faith more patton

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsfej.blog.hu/api/trackback/id/tr841325049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása